Вася

Суббота, 19 Апрель 2014 20:31

ПП "Інтертрак"

Автодилер та сервіс IVECO в Україні

Пятница, 28 Март 2014 16:32

Хто ми і як нам допомогти

допомога милосердяМи - команда інтузіастів, які власними засобами створюють та наповнюють цей ресурс.

Одна з найважливіших наших потреб - це волонтери, які б могли додавати інформацію про собак на цей сайт. Для цього потрібно зареєструватися на цьому ресурсі та зв'язатися з мега-адміном Юрою, його контакти тут.

Просимо про допомогу і фотографів, які можуть відслідковувати та знімкувати "нові поступлення" у притулок "Милосердя" в Брюховичах та у ЛПК "Лев". Для зголошення потрібно зв'язатися знову ж таки з Юрою, або з Аньою (творче руде натхнення), її профіль ВК.

Будь ласка, якщо ви можете допомгти - не зволікайте, адже кожної втраченої хвилини гине безпритульне собача.

Оскільки цей ресурс створений під патронатом Центру Рафтингу, УСІ волонтери мають можливість активно відпочивати БЕЗКОШТОВНО, за умови наявності вільних місць на заходах. Це і сплави по Дністру, і квести, і рафтинг по Черемошу, і походи в Карпати, і шнурові забави, і спелеомандрівки, і багато всього іншого!!!

Допомогти ресурсу можна і фінансово, ми створюємо фонд, який буде кришталево прозорим перед сспільством. Це ще одна наша задача.

 

 

 

Вторник, 18 Март 2014 08:29

2 цуценя

кавказька вівчаркаНа ринку я побачила таку картину,як двоє безахисних маленьких цуценят підбігають до людей,а ці їх відганяють словами "МАРШ"ПІШОВ"
і т.д.я підійшла до малявок,дала їм булочку яку вони просто ковтали,в слід від людей почула слова,"не годуй нехай здихають"не змогла залишити цуценяток,та забрала їх на перетримку,цілий тиждень спостерігала,та відгодовувала.
На сьогоднішній день цуценята поправилсь,вже бавляться та навчилися довіряти людям..
Кому потрібен охоронець на подвір"я,один з них цей що зліва на фото буде великої породи,щось подібне на кавказьку вівчарку,другий с права на фото буде до колін.
Віддаються у віповідні умови
Стать хлопчики,приблизний вік 2,5 місяці.

КОНТАКНИЙ НОМЕР ТЕЛЕФОНУ невеликий метис
Тел.0981956577

Вторник, 11 Март 2014 08:40

Кітті

Кітті приблизно 10 місяців, була знайдена маленькою на вулиці разом з братиками і сестричками. які вже давно прилаштовані, а ця краса чомусь засиділась. Грайлива, контактна, чистоплотна, безпроблемна кицюня.
тел. 067-878-57-05  Ліда

: