Iglar

Четверг, 13 Февраль 2014 03:34

Об'ява про загублених тварин

Четверг, 13 Февраль 2014 02:57

Контакти

допомога милосердяМи - команда інтузіастів, які власними засобами створюють та наповнюють цей ресурс.

 

Одна з найважливіших наших потреб - це волонтери, які б могли додавати інформацію про собак на цей сайт. Для цього потрібно зареєструватися на цьому ресурсі та зв'язатися з мега-адміном Юрою, його контакти тут.

 

Просимо про допомогу і фотографів, які можуть відслідковувати та знімкувати "нові поступлення" у притулок "Милосердя" в Брюховичах та у ЛПК "Лев". Для зголошення потрібно зв'язатися знову ж таки з Юрою, або з Аньою (творче руде натхнення), її профіль ВК.

 

Будь ласка, якщо ви можете допомгти - не зволікайте, адже кожної втраченої хвилини гине безпритульне собача.

 

Оскільки цей ресурс створений під патронатом Центру Рафтингу, УСІ волонтери мають можливість активно відпочивати БЕЗКОШТОВНО, за умови наявності вільних місць на заходах. Це і сплави по Дністру, і квести, і рафтинг по Черемошу, і походи в Карпати, і шнурові забави, і спелеомандрівки, і багато всього іншого!!!

 

Допомогти ресурсу можна і фінансово, ми створюємо фонд, який буде кришталево прозорим перед сспільством. Це ще одна наша задача.

 

 

Вторник, 28 Январь 2014 16:01

Pro Plan

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In libero velit, fringilla vitae tellus vel, sollicitudin pulvinar erat. Nunc eu pellentesque eros. Maecenas orci lectus, tempor sit amet luctus at, laoreet sit amet neque.

Вторник, 28 Январь 2014 16:00

Royal Canin

Вторник, 28 Январь 2014 15:46

Pedigree

Вторник, 28 Январь 2014 15:44

Центр Рафтингу

Центр Рафтингу http://rafting.ua фактично є основним спонсором,

: